Biljardbord av turneringskvalitet 5 ft

Att välja ett litet biljardbord på 5 ft betyder inte att du måste kompromissa: Alla modeller som vi erbjuder är tillverkade i hög kvalitet och kan om du vill utrustas med en skifferskiva.

Dessutom är gummibanden och biljardduken alltid av samma standard som du kan förvänta dig av turneringsbord.

Från 5 ft biljardbord till matbord på ett ögonblick

En stor fördel med våra 5 ft biljardbord är att de kan omvandlas till ett matbord på nolltid. Eftersom de är lika stora som vanliga matbord passar de perfekt in i alla rum.

När bordet väl har omvandlats kan man knappt se att det är ett biljardbord. Överraskningseffekten när täckplattorna tas bort kommer att bli positivt ihågkommen av dina gäster.


Om du ofta växlar mellan att använda det som biljardbord och matbord rekommenderar vi våra svängbara modeller. Dessa är särskilt flexibla: På ena sidan finns en 5 ft biljardplan, på den andra en robust och visuellt tilltalande bordsskiva. Allt du behöver göra är att lossa fyra fasta punkter och du kan sedan rotera bordsskivan 360 grader.

En sofistikerad leksak och en elegant möbel

Hålen på 5 ft biljardbord är något mindre än på turneringsbord. Trots den komprimerade storleken är spelet alltså utmanande och blir inte tråkigt.

Hos Billard-Lissy hittar du 5 ft biljardbord i många olika utföranden. Du kan själv välja färg på trä och tyg och på så sätt skapa en modell som passar din inredning.


Med ett biljardbord av den här storleken gör du allting rätt! Det är kompakt och passar in i varje vardagsrum, kan fortfarande användas som matbord och är dessutom billigt.


Spelytan på ett sådant bord är 160 x 80 cm men bordets totala storlek kan vara något större.

5 ft biljardbord från Billard-Lissy

Vi erbjuder biljardbord som trots sin ringa storlek är av högsta kvalitet och bästa utförande. Dessutom är de ett riktigt blickfång i ditt vardagsrum: Det är möbler som inbjuder till spel tillsammans med vänner eller familj.

Med ett biljardbord på 5 ft från Billard Lissy får du ett professionellt biljardbord i en kompakt design för ditt hem.


Om du letar efter en större modell: Vi har också biljardbord i följande storlekar.I vår webbshop kan du konfigurera ditt biljardbord individuellt och beställa det direkt. Vi tar hand om resten: Vi monterar bordet åt dig så att du kan börja spela direkt. Ta en titt nu och låt dig inspireras.