Det är detta som utmärker våra konstruktioner av biljard- och matbord

För alla våra biljardbord lägger vi stor vikt vid en mycket hög kvalitet i tillverkningen med robusta men ädla material. De flesta av våra modeller är tillverkade i trä, men vi erbjuder även biljardbord med metallkonstruktioner. Just för att de helst ska passa ihop med dina befintliga möbler som matbord hittar du olika utföranden i vår biljardbutik på nätet: Bestäm själv vilket träslag du föredrar eller vilken färg du vill ha på biljardduken. Även vid regelbunden användning som matbord kännetecknas biljardborden av sin långa livslängd.

Från biljardbord till matbord – helt okomplicerat

En fantastisk egenskap hos våra biljardbord är att de inte omedelbart känns igen som sådana. Trots den solida konstruktionen och de högkvalitativa materialen ser de ut som ett vanligt matbord. Omvandlingen är helt okomplicerad! Välj mellan två alternativ:


Förvandla ditt biljardbord till ett matbord på nolltid med en täckskiva. Placera bara träskivan över spelytan och du kan bjuda in dina vänner på en överdådig måltid. Det går ännu snabbare med våra patenterade roterande bordsskivor. Biljardbord under, matbord ovan – eller tvärtom, beroende på vad du behöver för tillfället.

Klassiskt till modernt – biljardbord i din stil

Biljardbord för ditt matrum finns i en mängd olika modeller i olika prisklasser. Med våra produkter vill vi alltid uppfylla våra kunders önskemål. Därför lägger vi stor vikt vid hög kvalitet och tilltalande design. Det spelar ingen roll om du föredrar klassiskt eller modernt: vi erbjuder det rätta biljardbordet för varje inredningsstil.

Billard-Lissy: Vi finns vid din sida för råd

Om du behöver hjälp eller råd vid valet av det perfekta biljardbordet, hjälper vi dig gärna. Vi har många populära modeller på plats i vårt visningsrum på Möhnesee. Dessutom kan du ta en titt på enskilda biljardbord hos våra lokala partners.