6. Fraktkostnader

Leveranser är endast möjliga till leveransadresser
i Tyskland, Österrike, Schweiz, Nederländerna, Norge, Finland, Italien, Lettland, Polen, Spanien, Sverige, Belgien, Schweiz, Frankrike, Tjeckien, Slovakien, Slovenien, Kroatien, Luxemburg, Svergie och Danmark.


6.1 De priser som anges på produktsidorna inkluderar lagstadgad mervärdesskatt och andra priskomponenter. Fraktkostnaderna kommer att meddelas tydligt till dig igen på produktsidorna, i kundvagnssystemet och på beställningssidan.

6.2 Fraktkostnader för produkter från kategorin biljardtillbehör och biljardlampor:
Leverans med kurir inom Svergie: 175 kr (15 Eur)


Från ett varuvärde på 1725 kr (150 Eur) levererar vi fraktfritt. Fraktkostnaderna kommer att meddelas tydligt till dig igen i kundvagnssystemet och på beställningssidan.


6.3 Fraktkostnader för produkter från kategorin biljardbord, bardiskar, möbler, biljard- och festrum:

Leverans med egen speditör inom Svergie: 3446 kr (295 Eur)


Fraktkostnader för beställningar av produkter från olika kategorier: 3446 kr (295 Eur)

*Exempel: Om kunden beställer ett biljardbord och dessutom biljardtillbehör. I detta fall debiteras endast fraktkostnaderna på 3446 kr (295 Eur) för biljardbordet. Inga extra kostnader för leverans av biljardtillbehör tillkommer.


Transport inom byggnaden samt montering kan utföras av vår kvalificerade personal. Detta alternativ är möjligt om 2-4 medhjälpare finns på plats för transporten.


6.4 För leveranser till länder utanför EU tillkommer ytterligare tullar och avgifter. För mer information, se t.ex.

http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/tarchap?Lang=DE och om införselskatt på http://auskunft.eztonline.de/ezto/Welcome.do samt specifikt för Schweiz på http://xtares.admin.ch/tares/login/loginFormFiller.do