Omvandlingsbara biljardbord: BL-180 Metal och BL-180 Wood

Praktisk och hög kvalitet: högsta biljardkvalitet för ditt hem

När du väljer en av våra roterande modeller väljer du också en högklassig sportutrustning. Alla våra biljardbord utgår från den internationella turneringsstandarden och planeras och byggs därefter. Våra roterande biljardbord har som standard en skifferskiva som ger tillräcklig vikt och stabilitet, men också en distinkt spelkänsla. Vi använder också mycket professionella gummiband och biljarddukar.

Roterbart biljardbord: Från lek och skoj till mysig middag

Som matbord kännetecknas våra konvertibla modeller framför allt av mycket utrymme. De har gott om benutrymme och är något bredare än standardmodellerna.

Efter måltiden kan du äntligen förvåna dina gäster: Vänd på bordsskivan på ett ögonblick och utmana dina vänner i spännande biljarddueller.


Våra roterande biljardbord har en mycket modern design, men passar ändå bra in i alla vardagsrum. De upplevs inte alltför dominerande och kan anpassas exakt till resten av din inredning tack vare de många anpassningsmöjligheterna.

Billard-Lissy: Din specialist på roterande biljardbord

Roterande biljardbord är det ultimata för alla som ofta spelar biljard och vill njuta av spelet hemma. På så sätt sparar du utrymme och kan använda bordet till mer än biljardspelet – och inte bara som matbord.

Du kan också använda de omvandlade biljardborden på kontoret som konferensbord. Med en modell ur BL-180-serien från Billard-Lissy tar du det bästa av två världar in i ditt hem.