Fördelarna med ett biljardbord på 6 ft

Ett 6 ft biljardbord ger hängivna biljardspelare möjlighet att utöva sin passion i eget hem. Du behöver inte ens ett särskilt rum för detta. I vår butik hittar du biljardbord som visuellt passar in i din inredning och som framför allt är praktiska: Du kan omvandla dem flexibelt till ett matbord.

Biljardbord och matbord i ett

Vi har två versioner av 6 ft biljardbord som du kan förvandla till ett matbord. Å ena sidan har vi modeller där du kan täcka spelplanen med högkvalitativa täckskivor.


Men om du ofta vill växla mellan bordets funktioner passar ett biljardbord vars bordsskiva du kan vrida 360 grader. Eftersom bordsskivan endast är ansluten till ramkonstruktionen med fyra punkter, kan bordet förvandlas på några sekunder. Denna roterande biljardbordsmodell, som är patenterad av Billard-Lissy, är unik i branschen och definitivt ett blickfång.

Ett biljardbord på 6 ft för varje tillfälle

Med en spelyta på 182 cm x 91 cm erbjuder ett 6 ft biljardbord tillräckligt med spelyta, men också tillräckligt med utrymme för att använda det som matbord. Ett biljardbord i den här storleken kan ha plats för tio personer utan att offra benutrymme. Bjud in dina vänner och släktingar till en gemensam måltid med efterföljande biljardturnering. Kanske kan ni förhandla fram att förloraren i matchen diskar?


Vi har gjort det till vår uppgift att sälja dig mer än bara enkla biljardbord. Våra element ska passa idealiskt in i din inredning. Som matbord erbjuder de plats för många gäster, medan de som biljardbord garanterar den bästa spelupplevelsen – oavsett om det gäller hobbyspelare eller proffs.

Billard-Lissy: Kvalitet och högt värde i vårt 6 ft sortiment

Våra 6 ft biljardbord är tillverkade av massivt trä och uppfyller alla gällande standarder. De är också mycket robusta och har en modern design. Som tillval kan du få en skifferskiva installerad i ditt biljardbord, vilket är särskilt uppskattat av proffs. I övrigt arbetar vi endast med högkvalitativa material som gummiband och tyg som också används inom professionell biljard. Oavsett om det är för ditt vardagsrum, ditt kontor eller för din klubb – ett 6 ft biljardbord från Billard-Lissy uppfyller alltid kundernas krav och erbjuder förutom funktionalitet även design och kvalitet.


Förutom biljardbord på 6 ft har vi även andra storlekar. Ta gärna en titt på motsvarande kategorier: