Om Oss


Kära biljardentusiaster,

Sedan 1993 har vårt familjeföretag ägnat sig åt att tillverka biljardbord särskilt anpassade för hemmabruk. Majoriteten av vårt sortiment idag är avsedda för hemmets vardagsrum. Ett biljardbord, ofta rummets mittpunkt, ska uppfylla höga krav: modern design som kompletterar moderna interiörer, massivt trä i olika nyanser, kombinerat med rostfritt stål och glas, säkerställer att bordet inte bara smälter in i ditt vardagsrum utan även förhöjer dess attraktivitet.


Vi har lagt särskild vikt vid en funktionell matbordsfunktion i våra designer. Genom att enkelt placera ett lock kan de flesta av våra biljardbord lätt förvandlas till ett fullstort matbord som kan rymma upp till tolv gäster. På detta sätt möter praktiskhet underhållning för hela familjen.


Kanske är ditt mål att regelbundet öva för att bli en skicklig spelare, eller kanske du ser fram emot att bjuda in dina närmaste vänner för gemensamma spel och kvalitetstid. Kanske vill du varva ner med ett spel i slutet av dagen eller njuta av ensamt spel, låta ditt sinne vandra och tända kreativiteten — allt detta innesluter biljardens väsen.


Varje biljardbord vi erbjuder, oavsett om det är designat som ett elegant möbelstycke, ett matbord eller ett konferensbord, är ett toppklassigt turneringsbord, i enlighet med de internationella WPBA (World Pool Billiard Association) standarderna.


Vi strävar efter att visa att biljard inte bara är ett spel utan en social upplevelse, särskilt inom hemmets väggar. Det är ett unikt boende nöje där kvalitet, design och individualitet imponerande konvergerar.


Familjen Lissy


Ett biljardbord i ditt hem - för en oöverträffad boendeupplevelse!