Outdoor-biljardbord: Kan det verkligen trotsa vädret?

Genom att kombinera väderbeständiga träslag med en korrosionsbeständig metallkonstruktion är våra biljardbord för utomhusbruk utmärkt skyddade mot temperaturväxlingar och fukt. De kan till och med stå ute på hösten och vintern. För att garantera ett optimalt och allsidigt skydd av spelytan och täckskivorna får du ett väderbeständigt skydd. Det skyddar biljardbordet från kraftigt regn och oväder. Även om det inte är nödvändigt rekommenderar vi ändå att biljardbordet placeras under tak.

Biljardbord eller matbord? Båda!

Förutom hållbarhet imponerar våra väderbeständiga biljardbord med sin moderna design och högkvalitativa utförande. Men de kan mycket mer: Tack vare den tredelade täckskivan kan du snabbt omvandla biljardbordet till ett stort trädgårdsbord. Spelytan är skyddad och bordet kan användas för grillkvällar eller mysiga kvällar utomhus. Tack vare sin storlek på 7 ft ger biljardbordet för utomhusbruk gott om benutrymme och plats för upp till 14 personer.

Fördelarna med ett biljardbord för utomhusbruk

När du väljer ett av våra utomhusbord får du ett biljardbord som är tillverkat i tävlingsformat. Det innebär att även professionella spelare kan finslipa sina biljardkunskaper utomhus. Dessutom är våra biljardbord utrustade med en skifferskiva och gummiband av professionell standard. Den speciella utomhusduken från Simonis är dessutom UV-beständig. Vi gör biljard till en mycket speciell upplevelse. Att du dessutom kan utöva din hobby utomhus gör det till en avslappnad fritidsupplevelse direkt på din terrass. Din nästa trädgårdsfest blir garanterat en speciell upplevelse med ett biljardbord för utomhusbruk.

Billard-Lissy: Högkvalitativa biljardbord för inomhus och utomhus

Ett utomhus biljardbord från Billard-Lissy är det perfekta alternativet om du inte har tillräckligt med utrymme i vardagsrummet. Tack vare dess väderbeständighet och höga kvalitet behöver du inte oroa dig om det ska tåla regn eller sol. Det faktum att du kan omvandla det till ett terrassbord på nolltid gör det praktiskt för grillfester eller andra tillfällen då du bjuder in många gäster. Samtidigt förlorar det inte något av sin spelkvalitet: Även erfarna spelare kommer att få valuta för pengarna.


Föredrar du att använda ditt biljardbord inomhus? Naturligtvis erbjuder vi också olika inomhusmodeller. Ta gärna en titt på hela sortimentet av biljardbord.