Det finns ett biljardbord som passar alla

Med vårt utbud av 7 ft biljardbord kan du njuta av en trevlig spelupplevelse i ditt eget hem. För detta ändamål erbjuder vi dig inte bara olika modeller utan även möjligheten att anpassa dem. Du kan till exempel välja mellan olika trä- och tygfärger.

Du kan också utrusta ditt bord med en skifferskiva. Detta gör bordet särskilt tungt och minskar vibrationerna. Dessa egenskaper gör det särskilt lämpligt för spel med professionella krav.


Oavsett vilken finish du väljer garanterar vi bästa kvalitet. Alla komponenter bearbetas professionellt. Dessutom levereras och monteras våra biljardbord av experter på plats.

Använda ett 7 ft biljardbord även som matbord? Inga problem!

Med en spelyta på 198 cm x 99 cm hör 7 ft modellerna från Billard-Lissy till de stora biljardborden för hemmet. Genom att lägga till så kallade täckskivor kan du på nolltid förvandla det till ett stort matbord med plats för minst tolv personer.


Det är ännu enklare med vårt roterande biljardbord BL-180. Det är bara att ta loss bordsskivan från ramen och rotera den 360 grader för att växla mellan de olika funktionerna. En fördel med dessa bord: De ger dig mycket benutrymme eftersom de är högre än vanliga matbord. Du hittar matchande stolar i kategorin stolar och bänkar.

Biljardbord på 7 ft från Billard-Lissy – och mer

I vår nätbutik hittar du ett urval av 7 ft biljardbord. Tyngdpunkten i våra produkter ligger alltid på deras höga kvalitet och att du kan använda dem praktiskt i ditt hem. Välj mellan modeller som vid första anblicken knappast känns igen som biljardbord eller klassiska modeller. Vi erbjuder dig också möjligheten att anpassa din valda möbel.


Men om ett 7 ft biljardbord verkar för stort för dig: Vi har även andra mått. Ta gärna en titt på motsvarande kategorier: