Moderna biljardbord och tillverkning av biljardbord – vår specialitet sedan 1993

Tack vare vår årtionden långa erfarenhet av att skapa biljardbord kan vi inte bara erbjuda biljardbord som är välplanerade in i minsta detalj, utan även handgjorda. I grund och botten utgår vi på Billard-Lissy från att du bara vill köpa ett biljardbord i ditt liv. Därför fokuserar vi på hög kvalitet och en design som är så tidlös som möjligt. Utifrån vår erfarenhet kan vi säga att lastkapaciteten på våra biljardbord är enormt hög och att de därför även lämpar sig för hushåll med barn.

Slutprodukt av hög kvalitet: Designade biljardbord för varje rum

De flesta delar av våra biljardbord är tillverkade av massivt trä. För vissa modeller använder vi även en metallkonstruktion för att skapa en ovanlig design. Om du vill visa upp ditt biljardbord i ett fritidsrum eller i ditt vardagsrum är upp till dig. I vår biljardbutik erbjuder vi bord i modern design och lösningar som är skräddarsydda efter dina behov – till exempel i form av ett utomhusbord för din terrass.

Förvandla biljardbord till ett modernt matbord

Vissa av våra biljardbordsmodeller kan med fördel användas som matbord. En täckskiva som består av tre delar ger skydd åt spelplanen. Efter biljardspelet kan de massiva träskivorna lyftas upp på bordet. De väger ca 12 kg vardera och kan förvaras i en hållare under biljardbordet. Alternativt kan du också skaffa väggfästen. Om du vill växla ofta mellan de två funktionerna skulle det passa bra en av våra vridbara modeller. Bordsskivorna i BL-180-serien kan enkelt vridas 360 grader efter behov. Du kan alltså enkelt växla mellan biljardbord och matbord.

Moderna biljardbord som är individuellt anpassade till dig

För att uppfylla din personliga smak för ett modernt biljardbord erbjuder vi en mängd olika modeller. Tack vare den tilltalande designen i olika stilar kan du också hitta ett bord som passar din inredning. Dessutom kan du välja mellan en mängd olika färger och storlekar. Träet – vanligtvis bok eller ek – är betsat i olika färger. Du kan också välja den matchande biljardduken. Detta ger dig många alternativ för att sätta ihop ditt eget individuella biljardbord.

Billard-Lissy: vägen till ditt moderna biljardbord

Om du vill berika ditt hem med ett modernt biljardbord ger vi dig gärna råd. Du kan få en katalog samt trä- och tygprover bekvämt skickade hem till dig. Dessutom har vi ett visningsrum där många aktuella modeller ställs ut. Det ligger vid Möhnesee i Nordrhein-Westfalen.


Beställ enkelt ditt biljardbord i modern design online! Därefter måste du ha tålamod i ytterligare 6–8 veckor. Detta beror på att varje bord byggs enligt kundens individuella önskemål och tillverkas endast på beställning. Det mesta av arbetet görs för hand, vilket resulterar i produkternas högkvalitativa finish. Vi tar hand om transporten och du behöver inte heller oroa dig för monteringen: Vi ser till att du kan börja spela biljard så snart som möjligt.