Perfekt för ditt biljardrum

Med ett bord på 9 ft behöver du tillräckligt med utrymme. Framför allt bör du se till att du har 150 cm utrymme till väggen på varje sida av biljardbordet. Det är det enda sättet att se till att alla rörelser kan utföras utan problem. Ett sådant bord är idealiskt i ett rum som är särskilt utformat för det. Men eftersom du kan omvandla våra 9 ft biljardbord till ett matbord är det också lämpligt för användning i ett stort vardagsrum eller matsal.

Från 9 ft biljardbord till matbord på nolltid

Det räcker med några enkla steg för att förvandla spelplanen till en robust bordsskiva. Allt du behöver göra är att placera den tredelade täckskivan på spelytan. På så sätt kan bordet användas som ett praktiskt tillägg till din inredning eller som konferensbord på kontoret. Middagar med vänner eller affärsdiskussioner kan då avrundas med ett avslappnat biljardspel. Vid ett sådant bord kan upp till 14 personer sitta bekvämt.


Vi erbjuder alla våra 9 ft biljardbord med skiffer. Detta garanterar särskilt hög stabilitet och minskning av vibrationer – grundläggande krav för professionell biljard.

Biljardbord 9 ft i vårt sortiment

I vår biljardbutik på nätet hittar du olika 9 ft biljardbord. Bäst av allt: De kan anpassas visuellt till din inredning. Använd därför olika trä- och tygfärger och sätt ihop ett bord som passar din smak. För att du ska kunna börja spela direkt levererar vi våra biljardbord och låter våra skickliga medarbetare ställa upp och justera dem på ett professionellt sätt.


Vi tillhandahåller också biljardbord i följande storlekar: