Biljardbord KOMBI Outdoor

5.0/5Åsikter (1)
Bordstorlek
i
Spelyta: 198 cm x 99 cm
Iwan Simonis utomhus biljardduk
PETROLEUM BLUE duk från Iwan Simonis
 
Ramfärg
metallfärg - svart
 
vit metallfärg
 
metallfärg - grå (RAL 7016)
 
metallfärg - grå (RAL 9006)
 
Färg enligt palett
+6 428.50 kr
rostfritt stål
+19 285.50 kr
Hållare för plattor
Standard
 
Korg för plattor
+2 288.50 kr
64285 kr Prijs voor 1 st.
pris inklusive moms exklusive fraktkostnad
leveransdatum: 2 månader

Beskrivning (ID: 653)
Åsikter (1)
Ställ en fråga
KOMBI OUTDOOR: Unikt och nytt – biljardbord och trädgård och semesterhus

För att spela biljard går man ner i källaren – så var det förr! Utomhusbiljardbordet KOMBI från Billard Lissy erbjuder helt nya möjligheter och inbjuder till avslappnade spel under bar himmel. Biljardbordet för trädgården är en nyhet och eftersom det är ett biljardbord i turneringskvalitet kan du även i framtiden spela din favoritsport i den friska luften. Den intelligenta omvandlingsmöjligheten gör det till ett mångsidigt utomhusbord för biljard, fester och grillkvällar.

Har du inte tillräckligt med utrymme i ditt hus för ett biljardbord? Ställ det då helt enkelt utomhus. Biljardbordet KOMBI är tillverkat av högkvalitativa och väderbeständiga material som tål alla väder. Det medföljande skyddsöverdraget gör att bordet kan stå ute året runt och behåller sin skönhet i många år.
De väderbeständiga täckskivorna förvandlar utomhusbiljardbordet till ett trädgårdsbord för nästa grillfest på nolltid.

Designen är enkel och tidlös. Materialen är lämpliga för utomhusbruk, så tack vare den solida konstruktionen kan bordet även ställas upp i restauranger, hotell, semesteranläggningar och fritidsanläggningar av alla slag.
Det här bordet har en gedigen konstruktion rakt igenom – det är resultatet av över 30 års erfarenhet av biljardbordskonstruktion.
Ramen är tillverkad av korrosionsbeständig metall och bokramen ger en lämplig kontrast. En skifferskiva och gummiband gör det möjligt att spela på professionell nivå. Detta täcks med en speciell Simonis Outdoor-duk som är UV-beständig och vattenavvisande.

Mått:
7 ft - Yttermått: 238 cm x 138 cm, Spelplan: 198 cm x 99 cm

Bordshöjd utan täckplatta: 78 cm
Bordshöjd med täckplatta: 80 cm
Benutrymme: 66 cm
Vikt: 240-320kg
 • Billard Lissy montering med online rådgivning – ditt biljardbord levereras av ett fraktbolag och monteras av dig själv. Att ha ett biljardbord i ditt eget hem är nu ännu enklare än tidigare eftersom du också kan montera det själv. Biljardbordet levereras till ditt hem av ett fraktbolag och monteringen görs av kunden. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi förbereda och packa biljardborden optimalt inför transporten. Vi tillhandahåller monteringsanvisningar, videomaterial och en kontaktperson. Vid behov stöder våra erfarna montörer dig under hela monteringen via telefon eller videosamtal. Monteringen av våra biljardbord är lika enkel som klassisk möbelmontering. Eftersom skifferskivan och banden redan är täckta med tyg behöver du bara två timmar och max fyra personer för montering.
 • Olika storlekar tillgängliga
 • Högkvalitativt massivt trä av bok, ek eller ask
 • Biljardbord i tävlingskvalitet
 • Högkvalitativa metallkomponenter
 • Professionell biljardduk från Iwan Simonis
 • Skifferskiva (odelad) från Italien
 • Kan förvandlas till ett konferensbord eller matbord med täckskivor
 • Hållare under bordet för täckskivan för bättre ordning
 • Alternativt på hjul
 • Familjeföretag med egen produktion sedan 1993
 • Trä- och tygprover kan beställas gratis
 • 2 års garanti och individuell kundservice

Passande produkt: